Bionome huidverzorging, ook voor mannen

De huid van vrouwen en mannen is, op enkele details zoals dikte en talgproductie na, identiek in opbouw en functie. Ze moet bij vrouw en man dan ook op dezelfde manier worden verzorgd. Bij mannen blijft de talgproductie na de leeftijd van dertig jaar relatief sterk, terwijl dat bij vrouwen vanaf dan steeds meer begint af te nemen. Het verschil van verzorging zit dan vaak ook in de crème.


Simpel en eenvoudig reinigen en scheren in één stap

Dagelijks wordt de huid van de man sterk belast en uitgedroogd door scheren, door niet-bionome scheercrèmes en door alcoholhoudende aftershaves.

Daarom wordt geadviseerd te reinigen en meteen ook te scheren met Dr. Baumann Cleansing Gel in de plaats van de gebruikelijke scheercrème. Om de huid goed te bevochtigen en voor te bereiden op de hydraterende en beschermende Liposome MultiActive, wordt aangeraden na te reinigen met Dr. Baumann Facial Tonic Lotion.


Perfecte huidverzorging voor na het scheren

Na het reinigen/scheren is het belangrijk een op de huid aangepaste versie van de Dr. Baumann Liposome MultiActive aan te brengen om de lipiden die bij het scheren verloren gingen weer aan te vullen. Zo wordt de huidbarrière hersteld en beschermt ze de huid tegen vochtverlies en schadelijke invloeden. Eventueel kan de huid nog worden aangevuld met een crème.


Douchen en haarverzorging

De moderne man douchet vaak met een product waarvan de samenstelling niet optimaal is voor de huid. We raden daarom aan over te stappen op de Dr. Baumann Shower en Bath. Hetzelfde geldt voor de haarverzorging: Dr. Baumann Shampoo en Conditioner zijn doeltreffende bionome producten voor het haar. Dr. Baumann Hair Revitalizing Lotion kan aanvullend de haarwortel verstevigen om haarverlies te voorkomen.

Uw Salon voor huidverzorging & Acne

mannenbehandeling (45 minuten)

Voor slechts € 40,00

oppervlakte,- en dieptereiniging

verwijderen onzuiverheden

masker


Geldig tot 31-12-2015

 

mannenbehandeling  PLUS (60 minuten)

Voor slechts € 57,50.--
nek-, rug- en schoudermassage

oppervlakte,- en dieptereiniging

verwijderen onzuiverheden

masker


Geldig tot 31-12-2015

(eenmalige aanbieding)

 

mannenbehandeling (ALL IN)

Voor slechts € 140,00
nek-, rug- en schoudermassage

oppervlakte,- en dieptereiniging

verwijderen onzuiverheden

masker

Voor thuisgebruik:

Cleansing gel & lotion

Liposome Multi Active


Geldig tot 31-12-2015